Lidershipi

Udhëheqësit tanë vendosin standardin për përfshirjen financiare.

Ato ofrojnë ekspertizë, integritet, vizion dhe një përkushtim të vërtetë ndaj misionit të FINCA-s për t’i dhënë fund varfërisë.

Bordi Menaxhues

Bordi i Drejtorëve

Lidershipi Global

Njihuni me Lidershipin Global të kompanisë mëmë të FINCA Kosovë, FINCA Impact Finance.