Kredi për Blerje të Veturës

Proces i përshtatshëm që hap rrugë për pronësi të automjetit

Edhe nëse e keni përcaktuar mendjen në blerjen e një automjeti të ri apo të përdorur, kjo zgjidhje mund t’ju ndihmojë të realizoni ëndrrën

Kredia jonë, rregullat tuaja

Jemi këtu për t’ju siguruar se blerja e automjetit është proces pa stres, me kushte të hartuara në përshtatje me nevojat tuaja

 • Shuma e Kredisë
  Shumat që variojnë nga 3,000€ deri në 15,000€ realizojnë ëndrrën tuaj për një automjet

 • Afati i kthimit
  Përfito paqe në mendje me afat kredie deri në 60 muaj për aventurën tuaj të automjetit të ri

 • Nuk ka kosto të fshehura
  Nuk ka tarifë të disbursimin gjë që nënkupton që mund të rritni shumën e kredisë pa kosto shtesë

Realizo ëndrrën tuaj shumë thjeshtë

Zgjedhni shtegun drejt veturës tuaj ideale, ku me zgjidhjet tona të përshtatshme dhe transparente mund të bëheni me veturë shpejtë dhe pa stres

 • Nuk nevojiten bashkëhuamarrës
  Ne besojmë në rrugëtimin tuaj unik financiar. Siguroni kredinë tuaj për veturë në mënyrë të pavarur

 • Nuk nevojiten garantues
  Vetëm ju, ëndrrat tuaja dhe kredia juaj për veturë

 • Nuk nevojitet kolateral
  Vetura juaj shërben si kolateral, gjë që ju lejon të vazhdoni ta drejtoni atë pa pasur nevoj të siguroni kolateral shtesë

Procesi i aplikimit për kredi: Hap pas hapi

Përjeto një proces aplikimi të ndërtuar mbi besim, efikasitet, dhe plotësimin e nevojave tuaja unike

 • 1

  Aplikimi në internet/online
  Kur aplikoni online, ekipi ynë do të ju kontaktojë, duke kërkuar për verifikim identiteti dhe duke bërë një kontrollë të përgjithshëm të historisë kreditore për të përshpejtuar rrugëtimin tuaj drejt marrjes së kredisë.

 • 2

  Regjistrimi dhe dorëzimi i dokumenteve
  Pas vlerësimit të historisë suaj kreditore, aplikacioni për kredi do të përpunohet për vlerësim përfundimtar.

 • 3

  Miratimi (aprovimi) i kredisë dhe nënshkrimi i kontratës
  Pas miratimit, ju do të ftoheni të nënshkruani kontratën për kredi dhe menjëherë pranoni fondet tuaja të miratuara, duke e bërë kështu procesin të thjeshtë dhe të shpejtë.

Filloni Aplikimin

Aplikimi për kredi është një proces i shpejtë dhe i thjeshtë


Normat dhe Kushtet Kreditore të FINCA Kosovë

FINCA Kosovë vazhdon ka qëllim përfshirjen financiare duke ofruar një gamë të gjerë produktesh kreditore, të përshtatshme posaçërisht për gratë, klientët rurale dhe të tjerët që tradicionalisht nuk janë shërbyer.

Avantazhet e Aplikimit Online për Kredi

Në kohën e sotme digjitale, ku gjithçka zhvillohet me shpejtësi, lehtësia dhe efikasiteti i proceseve në internet kanë revolucionarizuar shumë aspekte të jetës sonë, përfshirë mënyrën si aplikojmë për kredi.

Histori suksesi

“Në përgatitje për sezonin e verës, kërkova një kredi për të investuar në biznesin tim të vogël të qepjes. U befasova për të mirë, kam marrë kredi të shpejtë, brenda të njëjtës ditë, po ashtu dokumentet e kërkuara nuk ishin aq sa prita. Besnikëria ime ndaj FINCA-së zgjerohet përtej kushteve të favorshme të kredisë; është stafi i jashtëzakonshëm në degë ku mora kredinë që më bëri të mbetesha pjesë e FINCA-së.” – Arta Kazazi – Shala

Pyetjet e bëra më shpesh

Çdo herë të gatshëm për diskutim!

Shkruani numrin tuaj për të biseduar me stafin tonë