Kredi Start-Up

Mbështetje e përshtatshme për biznesin tuaj

Zgjidhjet tona financiare të personalizuara për të realizuar ëndrrën tuaj të përjetshme

Ne kujdesemi për biznesin tuaj të parë

Ka shumë rëndësi partneri në rrugën tuaj drejt suksesit

Kredia Start-Up është më shumë sesa thjesht mbështetje financiare
 • Mirëqenia juaj financiare është primare
  Rruga e suksesit të biznesit tuaj të ri është e veçantë ku planet tona fleksibile të pagesave janë të përshtatshme me të ardhurat tuaja

 • Vetëm ose me një partner
  Drejtojeni vetëm biznesin tuaj – nuk nevojitet bashkëhuamarrës, keni pavarësinë për të ndjekur ëndrrat tuaja

 • Të zhvillohemi së bashku
  Me një investim 20%, ne bëhemi më shumë se thjesht një kredi-dhënës, bëhemi partneri juaj në të ardhmen

Historia juaj e udhëheqjes është unike, sikurse financimi që ne ofrojmë

Filloni biznesin tuaj pa ndonjë presion të shtuar.

 • Shuma e kredisë
  Kredi deri në 5000 euro që përputhet me vizionin tuaj për sukses.

 • Afati i kthimit
  Afati i kredisë deri në 60 muaj, ju lejon të menaxhoni me lehtësi udhëtimin tuaj të biznesit.

 • Shpenzime Administrative
  Nuk ka tarifa disbursimi, kjo do të thotë se udhëtimi juaj i biznesit fillon pa ndonjë presion të shtuar.

 • Grace Periudhë
  Mund të filloni pagesën e kësteve pas 12 muajve për bujqësi apo pas 3 muajve për biznes.

Procesi i aplikimit për kredi: Hap pas hapi

Përjeto një proces aplikimi të ndërtuar mbi besim, efikasitet dhe plotësimin e nevojave tuaja unike

 • 1

  Aplikimi në internet/online
  Kur aplikoni online, ekipi ynë do të ju kontaktojë, duke kërkuar për verifikim identiteti dhe duke bërë një kontrollë të përgjithshëm të historisë kreditore për të përshpejtuar rrugëtimin tuaj drejt marrjes së kredisë.

 • 2

  Regjistrimi dhe dorëzimi i dokumenteve
  Pas vlerësimit të historisë suaj kreditore, aplikacioni për kredi do të përpunohet për vlerësim përfundimtar.

 • 3

  Miratimi (aprovimi) i kredisë dhe nënshkrimi i kontratës
  Pas miratimit, ju do të ftoheni të nënshkruani kontratën për kredi dhe menjëherë pranoni fondet tuaja të miratuara, duke e bërë kështu procesin të thjeshtë dhe të shpejtë.

Filloni aplikimin

Aplikimi Online për një kredi me ne, është një proces i thjeshtë dhe i shpejtë.


Normat dhe Kushtet Kreditore të FINCA Kosovë

FINCA Kosovë vazhdon ka qëllim përfshirjen financiare duke ofruar një gamë të gjerë produktesh kreditore, të përshtatshme posaçërisht për gratë, klientët rurale dhe të tjerët që tradicionalisht nuk janë shërbyer.

Qendra për Mësim dhe Zhvillim për Gratë

Ne ofrojmë programe falas të trajnimit për edukimin financiar për gratë sipërmarrëse përmes Qendrës për Mësim dhe Zhvillim financuar nga FINCA Kosovë. Lexoni më shumë rreth regjistrimit dhe trajnimit

Histori suksesi

“Hapja e biznesit tim personal për artiste grimi ka qenë gjithmonë një ëndërr, por kufizimet financiare e bënë sfiduese. Kur zbulova mundësinë në FINCA, mora kredinë që më mundësoi të lansoja biznesin tim të vogël. Tani jam jashtëzakonisht e kënaqur me të ardhurat që i gjeneroj nga biznesi im.” –Arta Zogaj

Pyetjet e bërë më shpesh

Dokumentet e identifikimit dhe dëshmi e adresës së banimit po mund të varet në kushtet e paraqitura nga klienti.
Shuma maksimale e kredisë mund të arrijë vlerën deri në 3,000 euro.
Periudha e maturitetit mund të shkoj deri në 60 muaj.
Koha e aprovimit të kredisë varet në shumën e kredisë dhe kushtet specifike, por në shumë raste, kredia disbursohet brenda të njëjtës ditë.

Kërkesa për kolateral varet nga shuma e kredisë.

Kostot e kredisë, që përfshijnë normën vjetore të interesit, do të ndahen me ju gjatë vizitës në degë, pasi që varet nga shuma e kredisë, afatin e kredisë, grace periudha dhe në kushte të tjera që do të përcaktohen gjatë takimit.

Çdo herë të gatshëm për diskutim!

Shkruani numrin tuaj për të biseduar me stafin tonë