Kredi për Renovim

Renovoni shtëpinë tuaj dhe përfitoni rehatinë që meritoni

Opsionet tona të financimit janë dizajnuar që t’a bëjnë të lehtë financimin tuaj për rritjen e hapësirës që jetoni, rritjen e vlerës së pronës, dhe ndërtimin e shtëpisë që gjithmonë keni dëshiruar

Partner në ndërtimin e hapsirës së shtëpisë tuaj

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në rrugëtimin tuaj drejt një hapësire më të mirë jetese

 • Shuma e Kredisë
  Kreditë tona u përshtaten aspiratave tuaja, me shumat nga 300€ deri në 25,000€.

 • Afati i Kredisë
  Afati maksimal i kredisë është 60 muaj, menaxhoni lehtësisht pagesën e kësteve.

 • Vlerësimi i të ardhurave
  Të gjitha të hyrat e juaja si ato nga paga, qiraja, ose vetëpunësimi, ne marrim në konsideratë burime të ndryshme të të ardhurave.

 • Të ardhurat bujqësore dhe biznesore
  Nëse të hyrat e juaja janë nga biznesi apo bujqësia, ju mund te shfrytëzoni Grace peridhën.

Rrit mundësitë me kredi deri në 5,000 €

Me histori të mirë kreditore, ju keni mundësi më të mira oër kredi deri në 5,000 €

 • Kredidhënia e thjeshtë
  Rrugëtimi juaj i kredimarrjes nuk kërkon bashkëhuamarrës
 • Më lehtë se që e mendoni
  Hapni potencial tuaj pa pasur nevoj për kolateral

 • Financimi i bazuar në besim
  Nuk kërkohet garantues – Ne mbështesim ambicient tuaja pa barrën e garantuesëve formal

 • Proces i shpejtë
  Proces i thjeshtë që kërkon vetëm ID-në tuaj – nuk nevojiten dokumente shtesë

Procesi i aplikimit për kredi: Hap pas hapi

Përjeto një proces aplikimi të ndërtuar mbi besim, efikasitet, dhe plotësimin e nevojave tuaja unike

 • 1

  Aplikimi në internet/online
  Kur aplikoni online, ekipi ynë do të ju kontaktojë, duke kërkuar për verifikim identiteti dhe duke bërë një kontrollë të përgjithshëm të historisë kreditore për të përshpejtuar rrugëtimin tuaj drejt marrjes së kredisë.

 • 2

  Regjistrimi dhe dorëzimi i dokumenteve
  Pas vlerësimit të historisë suaj kreditore, aplikacioni për kredi do të përpunohet për vlerësim përfundimtar.

 • 3

  Miratimi (aprovimi) i kredisë dhe nënshkrimi i kontratës
  Pas miratimit, ju do të ftoheni të nënshkruani kontratën për kredi dhe menjëherë pranoni fondet tuaja të miratuara, duke e bërë kështu procesin të thjeshtë dhe të shpejtë.

Filloni Aplikimin

Aplikimi për kredi është një proces i thjeshtë dhe i shpejtë.


Normat dhe Kushtet Kreditore të FINCA Kosovë

FINCA Kosovë vazhdon ka qëllim përfshirjen financiare duke ofruar një gamë të gjerë produktesh kreditore, të përshtatshme posaçërisht për gratë, klientët rurale dhe të tjerët që tradicionalisht nuk janë shërbyer.

3 hapa para se të merrni një kredi

Çfarë është një kredi? – Një kredi është një shumë që kredimarrësi e merr me kushtin se do ta kthej shumën e huazuar brenda një periudhe të caktuar, me këste të rregullta ose njëkohësisht, zakonisht bashkë me interesin e mbledhur.

Histori suksesi

“FINCA vazhdimisht ka qenë aty për mua, çdo herë që më nevojitej mbështetje. Që nga momenti që kam filluar të investojë në rinovimin e shtëpisë sime, unë iu drejtova FINCA-së për një kredi. Shpejtësia e tyre, profesionalizmi dhe kushtet e favorshme për kredi e kanë bërë tërë procesin të favorshëm dhe efikas.” – Ilmi Rama

Pyetjet e bërë më shpesh

Dokument identifikimi dhe dëshmi e adresës por gjithashtu mund të varet nga kushtet e kërkuara nga klienti
Deri në 25,000 euro për të transformuar hapësirën tuaj të jetesës.
Që mos të mbingarkoheni me këste, ju mund të merrni kredinë deri në 60 muaj.
Varet nga shuma e kredisë dhe historinë e kredisë së aplikuesit.
Varet nga shuma e kredisë dhe historia e kredisë së aplikuesit.
Kostot e kredisë, që përfshin normën vjetore të interesit, do të ndahen me ju gjatë vizitës suaj, meqë kjo varet nga shuma e kredisë, afatin e saj, grace periudha dhe kushte të tjera që do të përcaktohen gjatë takimin.

Çdo herë të gatshëm për diskutim!

Shkruani numrin tuaj për të biseduar me stafin tonë