Rreth Nesh

FINCA Kosovë është pionier në përfshirjen financiare. Me dekada përvojë dhe me mbështetjen e rrjetit global, ne ofrojmë mjete që ndihmojnë klientët tanë të ndërtojnë një të ardhme më të mirë.

FINCA Kosovë fuqizon klientët duke ofruar produkte, shërbime dhe edukim më qëllim të përmirësimit të standardit të tyre të jetesës, ndërtimin e shëndetit financiar dhe për t’i mbajtur fëmijët e tyre në shkollë.

FINCA Kosovë hapi dyert në vitin 2000 me qëllim të zgjerimit të qasjes në shërbimet e përgjegjshme financiare për të ndihmuar popullin e Kosovës financiarisht, të dalur nga lufta. Sot, ne vazhdojmë të mbrojmë përfshirjen financiare duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë në veqanti gratë, klientët rurale dhe të tjerë që tradicionalisht nuk janë shërbyer.

Teknologjia dixhitale bën të mundur që dhjetëra mijëra klientë të bëjnë biznes me ne në çdo kohë dhe kudo, gjithashtu përmes Qendrës sonë për Mësim dhe Zhvillim, ne ofrojmë trajnime falas me qëllim që klientët tanë të arrijnë qëllimit e tyre financiare.

FINCA Kosovë është një degë e FINCA International, një organizatë jofitimprurëse me bazë në SHBA e themeluar në vitin 1984 e cila është e përkushtuar për të ofruar një gamë të gjerë zgjidhjesh financiare të dizajnuara për t’i dhënë fund varfërisë në mbarë botën.

Certifikata për Mbrojtjen e Klientit

FINCA Kosovë është Certifikuar me nivelin më të lartë për Mbrojtjen e Klientëve nga Cerise+SPTF, dhënë nga agjencia globale e vlerësimit MFR. Ky certifikim tregon se FINCA Kosovë përmbush standardet më rigoroze të Mbrojtjes së Klientit që gjenden në Standardet Universale të Cerise+SPTF për Menaxhimin e Performancës Sociale.