Lajme

Mësoni më të rejat për FINCA Kosovë rreth punës sonë për komunitetin.

Kërkesat për media: [email protected]

 • Trajnim FemEdu në qytetin e Obiliqit dhe Vushtrrisë

  News 19-06-2023

  FINCA Kosovë organizoi trajnimin FemEdu në qytetin e Obiliqit dhe Vushtrrisë, për kliente femra, gra ndërmarrëse dhe gra të interesuara për të zhvilluar njohuritë e tyre.

 • FINCA Kosovë ishte pjesë e sponsorizimit, të organizuar nga RIT Kosova – “Support Kosovo’s Next Success Story”, mbështetje për bursa për studentët.

  News 12-06-2023

  FINCA Kosovë ishte pjesë e sponsorizimit, të organizuar nga RIT Kosova - "Support Kosovo's Next Success Story", mbështetje për bursa për studentët.

 • FINCA Kosovë mban trajnimin FemEdu në Skënderaj, për klientet gra, gratë ndërmarrëse dhe gratë të interesuara për zhvillimin e njohurive të tyre

  News 06-06-2023

  Ky trajnim u realizua në bashkëpunim me Institutin e Ndërmarrësisë dhe Bizneseve të Vogla “IESB” Instituti Iesb

 • FINCA Kosovë vazhdoi iniciativën e mbjelljes së 70 fidaneve në Komunën e Vushtrrisë

  News 06-06-2023

  Shprehim mirënjohjen tonë ndaj Komunës së Vushtrrisë, për bashkëpunimin dhe ndihmën e ofruar në identifikimin e lokacionit të përshtatshëm për komunitetin

 • FINCA Kosovë mban trajnimin FemEdu në qytetin e Kaçanikut

  News 22-05-2023

  FINCA Kosovë mban trajnimin FemEdu në qytetin e Kaçanikut

 • Panairi i Karrierës dhe Punësimit AAB 2023

  News 19-05-2023

  FINCA Kosovë ishte pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës dhe Punësimit AAB 2023

 • FINCA Kosovë ka vazhduar iniciativën e mbjelljes së fidane në Komunën e Shtimes

  News 17-05-2023

  Ne jemi shumë mirënjohës ndaj Komunës së Shtimes për bashkëpunimin dhe ndihmën e ofruar për gjetjen e dy lokacioneve të favorshme për komunitetin

 • FINCA Kosovë sponsorizoi festivalin e folklorit “Anadrinia Jehon 2023″

  News 15-05-2023

  Promovimi i vlerave kombëtare është detyrë e secilit si shoqëri

 • Trajnimi FemEdu në qytetin e Prizrenit

  News 15-05-2023

  FINCA Kosovë mban trajnimin FemEdu në qytetin e Prizrenit

 • FINCA Kosovë vazhdon me mbjelljen e fidaneve në Komunën e Prizrenit, dhe Fushë Kosovës

  News 28-04-2023

  FINCA Kosovë ka vazhduar iniciativën e mbjelljes së fidaneve në dy Komuna, në Komunën e Prizrenit

 • News 02-11-2022

  Dita e dytë e aktivitetit “KarrieraUP” filloi me takimin e studentëve të Universitetit të Prishtinës dhe përfaqësueses së departamentit të burimeve njerëzore në FINCA Kosovo

 • Bashkëpunimi me Universitetin Haxhi Zeka

  News 02-11-2022

  Në Pejë, FINCA Kosovë organizoi ligjeratë për njoftimin e studentëve të universitetit mbi programin e praktikës dhe mundësitë e zhvillimit të karrierës në mikrofinancë