Lajme

Mësoni më të rejat për FINCA Kosovë rreth punës sonë për komunitetin.

Kërkesat për media: [email protected]

 • News 24-03-2023

  FINCA Kosovë vazhdoi me fazën e dytë të trajnimit FemEdu, për klientet gra, gratë ndërmarrëse dhe gratë të interesuara për zhvillimin e njohurive të tyre, në qytetin e Gjilanit, Ferizajit, dhe Prishtinës.

 • News 23-03-2023

  Mbrojtja e mjedisit është përgjegjësi e të gjithëve si shoqëri, andaj FINCA Kosovë ka bërë mbjelljen e 70 fidaneve në Komunën e Pejës, dhe 70 fidaneve në Komunën e Gjakovës.

 • News 17-03-2023

  Jemi mirënjohës komunës së Mitrovicës, Skenderajit, dhe Klinës për bashkëpunimin, duke uruar që kjo ndihmë të ju jap forcë në rindërtim dhe unitet në shoqëri. FINCA Kosovë cdo herë e palëkundur ndaj komunitetit.

 • News 06-03-2023

  FINCA Kosovë me 4 Mars, në muajin e ndërgjegjësimit gjinor, filloi me fazën e dytë të trajnimit FemEdu për klientet gra, gratë ndërmarrëse dhe gratë të interesuara për zhvillimin e njohurive të tyre, në fushën zhvillim biznesi, financa, kontabilitet, burimeve njerëzore dhe marketing.

 • News 16-02-2023

  Zëvendës Drejtoresha Ekzekutive e FINCA Kosovë, znj. Teuta Kotorri- Krasniqi dhe Koordinatorja e Kredive për Gra znj. Fitore Loxha Tolaj, morën pjesë në panelin e organizuar nga USAID, me temën mundësitë dhe sfidat e qasjes në financa, për gratë ndërmarrëse në Kosovë.

 • FINCA Kosovë ishte pjesë e donacionit në Repartin e Kardiologjisë në Klinikën Pediatrike

  News 15-02-2023

 • News 13-01-2023

  FINCA Kosovë vazhdoi me organizimin e trajnimit për Agro, në Podujevë, Pejë, Kamenicë, Shtime, Dragash, Gjakovë dhe Istog.

 • News 29-11-2022

  Mbrojtja e ambientit është përgjegjësi e të gjithëve si shoqëri, andaj FINCA Kosovë aktivitetin e mbjelljës së fidaneve e vazhdon në qytetin e Gjilanit.

 • Donacion i materialeve parashkollore në shkollën fillore “Trepça” në Banjë

  News 25-11-2022

  Përmes këtij donacioni në shkollen fillore “Trepça” në Banjë, shpresojmë të kemi ndihmuar sadopak në përmirësimin e kushteve të nxënësve në vitin shkollor 2022/23, duke i’u uruar një vit të mbarë dhe suksese në të ardhmen.

 • News 02-11-2022

  Dita e dytë e aktivitetit “KarrieraUP” filloi me takimin e studentëve të Universitetit të Prishtinës dhe përfaqësueses së departamentit të burimeve njerëzore në FINCA Kosovo

 • Bashkëpunimi me Universitetin Haxhi Zeka

  News 02-11-2022

  Në Pejë, FINCA Kosovë organizoi ligjeratë për njoftimin e studentëve të universitetit mbi programin e praktikës dhe mundësitë e zhvillimit të karrierës në mikrofinancë

 • Trajnim për Agro në Suharekë

  News 28-10-2022

  Ky trajnim u ligjerua nga Prof.Dr. Hajrip Mehmeti dhe kishte për qëllim zhvillimin e njohurive të nevojshme për fushën e agronomisë për fermerët e këtij regjioni.