Karriera

Eksploroni mundësitë e punësimit në FINCA Kosovë

Më shumë se vetëm punë

FINCA ka një mision ambicioz – zbutja e varfërisë. Për të çuar përpara këtë mision, ne mbështetemi në një fuqi punëtore globale prej 7,000 punonjësish të talentuar të përkushtuar për të fuqizuar njerëzit që parashikojnë një të ardhme më të mirë për veten dhe komunitetet e tyre.

Së bashku, ne ofrojmë qasje në produkte, shërbime dhe edukim që i ndihmojnë klientët të fillojnë ose të rrisin biznesin, të kursejnë për të ardhmen dhe t’i dërgojne fëmijët e tyre në shkollë. Ne i ndihmojmë ata të krijojnë elasticitet ndaj ndryshimeve klimatike dhe goditjeve të tjera. Ne i shohim rezultatet e veprimeve tona në jetën e klientëve tanë.

Përkatësi lokale, prespektivë globale

Si një institucion global, stafi përfiton nga ekspozimi ndaj praktikave më të mira të industrisë dhe shpesh ka mundësi për të bashkëpunuar me kolegë në mbarë botën. Shumica e punonjësve jetojnë dhe punojnë në komunitetet ku u shërbejnë. Ne përqafojmë kulturat dhe perspektivat lokale dhe përkushtimi ynë ndaj diversitetit dhe përfshirjes krijon një ndjenjë të fortë përkatësie.

Vlerat tona

Punonjësit tanë demonstrojnë ndjeshmëri, shërbim, dëgjim aktiv, llogaridhënie dhe respekt dhe përqafojnë atributet e brendit tonë të ngrohtësisë, besimit dhe bankingut të përgjegjshëm. Ne përqafojmë teknologjinë dhe inovacionin për të rritur ndikimin tonë dhe për t’u shërbyer më së miri klientëve tanë.

Bashkohu me Ekipin Tonë

Ne mirëpresim kandidatë me prejardhje të ndryshme në të gjitha fazat e karrierës. Ne kërkojmë individë me të cilët mund të ndërtojmë marrëdhënie të forta dhe të qëndrueshme – njerëz që kujdesen dhe kanë respekt për klientët. Ne kërkojmë kolegë që i qasen punës së tyre me gëzim, inovacion, energji dhe një ndjenjë shërbimi përtej vetvetës.

Pozitat e hapura

Shikoni më poshtë pozitat e hapura apo programet e praktikës

No jobs found