Kredi për Regjistrimin e Veturës

Zgjedhje financiare që ju mundëson të shfrytëzoni rrugët

Aplikoni tani që të mund të drejtoni automjetin në rrugë dhe realizoni udhëtimet që keni planifikuar

Realizoni planet e juaja të udhëtimit me ne

Eksploroni rrugën e hapur të mundësive me kredinë për regjistrim të veturës ku është mënyra më e shpejtë që të filloni udhëtimin tuaj

 • Shuma e Kredisë
  Me shumën e kredisë deri në 500€, që realizon aspiratat tuaja për veturën tuaj

 • Afati i kthimit
  Kushtet e kredisë deri në 12 muaj, duke ju lejuar të keni kohë të mjaftueshme për të menaxhuar pagesat dhe për të drejtuar automjetin me qetësi mendore

 • Me ne, ju drejtoni anijen tuaj drejt ëndrrave tuaja në mënyrë të pavarur
  Me aprovim të shpejtë, duke realizoni planet e juaja me lehtësi

Rrugëtimi juaj është unik

Siguroni kredinë për regjistrim të veturës pa pasur nevojë për bashkëhuamarrës, kështu duke thjeshtësuar procesin për një përvojë më të personalizuar

 • Nuk nevojiten bashkëhuamarrës
  Rrugëtimi juaj i kredimarrjes është i thjeshtë, nuk nevojitet bashkëhuamarrës

 • Nuk nevojiten garantues
  Ne e kuptojmë që rrugëtimi juaj është personal, nuk kërkohet garantues që të mbështesë kredinë tuaj për regjistrim të automjetit

 • Më shpejtë se që e mendoni
  Përshpejtoni realizimin e ëndrrave tuaja me aprovim të shpejtë të kredisë brenda një dite

Procesi i aplikimit për kredi: Hap pas hapi

Përjeto një proces aplikimi të ndërtuar mbi besim, efikasitet, dhe plotësimin e nevojave tuaja unike

 • 1

  Aplikimi në internet/online
  Kur aplikoni online, ekipi ynë do të ju kontaktojë, duke kërkuar për verifikim identiteti dhe duke bërë një kontrollë të përgjithshëm të historisë kreditore për të përshpejtuar rrugëtimin tuaj drejt marrjes së kredisë.

 • 2

  Regjistrimi dhe dorëzimi i dokumenteve
  Pas vlerësimit të historisë suaj kreditore, aplikacioni për kredi do të përpunohet për vlerësim përfundimtar.

 • 3

  Miratimi (aprovimi) i kredisë dhe nënshkrimi i kontratës
  Pas miratimit, ju do të ftoheni të nënshkruani kontratën për kredi dhe menjëherë pranoni fondet tuaja të miratuara, duke e bërë kështu procesin të thjeshtë dhe të shpejtë.

Filloni Aplikimin

Aplikimi për kredi është një proces i thjeshtë dhe i shpejtë


Normat dhe Kushtet Kreditore të FINCA Kosovë

FINCA Kosovë vazhdon ka qëllim përfshirjen financiare duke ofruar një gamë të gjerë produktesh kreditore, të përshtatshme posaçërisht për gratë, klientët rurale dhe të tjerët që tradicionalisht nuk janë shërbyer.

Avantazhet e Aplikimit Online për Kredi

Në kohën e sotme digjitale, ku gjithçka zhvillohet me shpejtësi, lehtësia dhe efikasiteti i proceseve në internet kanë revolucionarizuar shumë aspekte të jetës sonë, përfshirë mënyrën si aplikojmë për kredi.

Histori suksesi

“Stafi në FINCA është jashtëzakonisht mikpritës dhe më e rëndësishmja, tepër i shpejtë. Çdo herë do të mbetem pjesë e FINCA Kosovë.” – Shkëlzen Zeka

“Kam marrë një kredi për shkak të shërbimeve të shpejta të ofruara nga FINCA. Për habinë time, e mora kredinë brenda një ore, një shpejtësi që nuk e kisha pritur kurrë.” – Dafina Grezda

Pyetjet e bëra më shpesh

Dokumente identifikimi dhe dëshmi e adresës por mund të varet nga kushtet e kërkuara.
Mund të merrni kredinë deri në 500 euro, që ju ofron zgjidhje fleksibile financiare për të plotësuar nevojat tuaja.
Kreditë lëshohen me periudhë të maturitetit, që ju lejon të bëni pagesën deri në 12 muaj, duke e bërë më të lehtë që të menaxhoni financat tuaja pa presion të panevojshëm. Kjo periudhë e zgjatur mund të jetë veçanërisht e favorshme për planifikimin buxhetor dhe financiar.
Koha e përpunimit të kredisë varet nha shuma e kredisë dhe kushtet specifike, por në shumë raste, fondet disbursohen brenda të njëjtës ditë.
Edhe nëse afati i fundit i regjistrimit nuk ka kaluar, ju mund të jeni i kualifikuar për kredi. Ne e kuptojmë që situata të papritura mund të lindin, dhe ne jemi këtu për të ndihmuar.
Për t’u kualifikuar për kredi, automjeti duhet të regjistrohet si kolateral, dhe kolaterali duhet të jetë në emrin tuaj (pra në emrin e klientit që aplikon). Synojmë të ofrojmë zgjidhje financiare që janë të sigurta dhe përputhen me pronësinë e klientit mbi asetin.
Kostot e kredisë, që përfshin normën vjetore të interesit, do të ndahen me ju gjatë vizitës suaj, meqë kjo varet nga shuma e kredisë, afatin e saj, grace periudha dhe kushte të tjera që do të përcaktohen gjatë takimin.

Çdo herë të gatshëm për diskutim!

Shkruani numrin tuaj për të biseduar me stafin tonë