Produktet që plotësojnë nevojat e juaja

Galeria e Videove

Galeria e Videove
0
KLIENTËT
0M€
PORTOFOLIO I KREDIVE
0
MESATARJA E KREDIVE
0
NR. I DEGËVE
0
VITI I THEMELIMIT

* Statistikat azhurohen çdo muaj

Lajme & Shtypi

BARAZIA GJINORE NË VENDIN E PUNËS

Mars 18, 2021|

Pandemia Covid-19 solli shumë pasiguri në lidhje me situatën ekonomike dhe sociale. Dëshmoi se ishte veçanërisht sfiduese për komunitetet e margjinalizuara sociale dhe gjinore, përfshirë gratë. Situata e re e ndjekur nga ora e ndalimit,

FINCA Kosovë dhuron përmbi 150 dhurata për fëmijët

Dhjetor 30, 2020|

Ashtu si çdo vit, me qëllim që të befasojmë dhe gëzojmë fëmijët sadopak në festat të fund vitit dhe duke e poseduar pergjegjësinë e kontributit në komunitet, FINCA Kosovë dhuroj mbi 150 dhurata për organizatat

FINCA Kosovë Ricertifikohet për Mbrojtje e Klientit

Nëntor 4, 2020|

FINCA Kosovë, në muajin Tetor të këtij viti është riçertifikuar për herë të dytë nga MicroFinanza Rating (MFR) për Mbrojtje të Klientëve. MFR, përmes një procesi rigoroz të evaluimit, ricertifikojë FINCA Kosovë si një insititucion

Shikoni të gjitha lajmet

Shërbimet & Produktet

Kërkoni ne të ju kontaktojmë juve

Ju mund të kërkoni të ju kontaktojmë dhe operatorët tanë do t’ju kontaktojnë në kohë të përshtatshme për ju dhe do të përgjigjen pyetjeve tuaja

Kontakt