Si rezultat i vendimit të ri të Qeverisë së Kosovës në lidhje me kufizimin e lëvizjes se qytetarëve dhe me qëllim që të parandalohet përhapja e Covid-19, Ju njoftojmë se nga dita e mërkurë 15 Prill, orari përkohshëm i punës i FINCA Kosovë do të jetë: 8:00 – 16:00 (përveç dega e Malishevës)

Ju këshillojmë që gjatë vizitës në degë, të keni parasysh rregullat e mbrotjes dhe mbajtja e distancës sociale.

Për më shumë informata, kontaktonin Qendrën e Thirrjeve 045 999 444, vizitoni faqën zyrtare në www.fincakosovo.org, apo na kontaktoni përmes kanaleve tjera sociale.