Ju njoftojmë se duke filluar nga nesër, me datë 07 Maj, 2020, të gjitha degët e FINCA Kosovës do të punojnë sipas orarit të rregullt:

e Hënë – e Premte: 08:30 – 16:30

Ju këshillojmë që gjatë vizitës në degë, të keni parasysh rregullat e mbrotjes dhe mbajtja e distancës sociale.

Për më shumë informata, kontaktonin Qendrën e Thirrjeve 045 999 444, apo na kontaktoni përmes kanaleve tjera sociale.