Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ndau mirënjohje për partneritetin SHBA-Kosovë kompanive që në mënyrë aktive kanë kontribuar në fuqizimin e marrëdhënieve ekonomike ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kosovës. Një nga këto kompanitë është vlerësuar edhe FINCA Kosovë.

FINCA Kosovë, filial i FINCA International, kompani që përfaqëson brend amerikan në Kosovë, ka ndikuar dhe kontribuar pozitivisht drejt rritjes ekonomike të vendit, krijimit të vendeve të punës, si dhe fuqizimin e femrës në fushën e ekonomisë dhe biznesit.

FINCA Kosovë do të vazhdojë të angazhohet për përmirësimin dhe fuqizimin e marrëdhënieve ekonomike ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kosovës.

Për më shumë informata rreth këtij lajmi, klikoni në linkun: https://www.amchamksv.org/sq/oda-amerikane-ndan-mirenjohjet-e-partneritetit-shba-kosove/