FINCA Kosovë, hap degën me të re në Obiliq. Shërbimet e kësaj dege kanë nisur që nga data 1 Nëntor, e cila drejtohet nga një staf i kualifikuar, me qëllim të ofrimit sa më të shpejtë dhe të duhur të shërbimeve financiare cilësore për klientët tanë në komunën e Obiliqit.