FINCA Kosovë edhe këtë vit morri pjesë si sponzor nderi në edicionin e 18-të të Festivalit të Vjeljes së Rrushit “Hardh Fest” 2019, me moto festivali ‘Një got për mot’. Festivali është mbajt në muajin Gusht, gjatë diteve 16, 17 dhe 18 dhe është vizituar nga shumë turistë dhe vizitorë, ku dhe participuan në shumë aktivitet të ndryshme duke u kënaqur me pamjet që ofron qyteti i Rahovecit.

Këtë vit në hapjen e Festivalit Hardh Fest morrën pjesë dhe përfaqësues të Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë, duke parë aktivitetet dhe duke vizituar të gjithë pjesëmarrësit në festival.