Ky trajnim u realizua në bashkëpunim me Institutin e Ndërmarrësisë dhe Bizneseve të Vogla “IESB” Instituti Iesb.
Për më shumë informata lidhur me programin trajnues FINCA FemEdu, kontaktoni Qendrën e Kontaktit 045/999-444.