Ne jemi shumë mirënjohës ndaj Komunës së Shtimes për bashkëpunimin dhe ndihmën e ofruar për gjetjen e dy lokacioneve të favorshme për komunitetin.
Ky është vetëm fillimi i një sfide më të madhe për të ndërtuar një mjedis më të pastër dhe më të qëndrueshëm për brezat e ardhshëm. Ndaj, le të bashkohemi së bashku për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë ne.
Të ndërtojmë të nesërmen së bashku!