Besa Guci një ndërmarrëse nga Prizreni e cila ushtron veprimtarinë e rrobaqepëses për më shumë se 30 vite.

Sikurse cdo ndërmarrëse edhe Besa ka pasur sfida në zhvillimin e biznesit të saj, por falë punës së palodhshme dhe deshirës për rrobaqepësinë, ajo sot ka një biznes të qëndrueshëm dhe klientë besnik të cilët e duan punën nga duart e saja.

Besa përveq që punon për klient individual, ajo punon me porosi edhe për biznese të tekstilit ku bën qepjen e fustaneve dhe dallamave.

Ne si FINCA Kosovë falenderojmë Besën për besnikërin e saj të treguar për më shumë se 10 vite ndaj FINCA Kosovë.

Të gjithë të interesuarit për porosi, mund të vizitoni biznesin në rrjetet sociale.

Apo, mund të kontaktoni në numrin e telefonit +383 44 939 982.