Si rezultat i vendimit të ri të Qeverisë së Kosovë në lidhje me kufizimin e qytetarëve dhe makinave dhe me qellim që të parandalohet përhapja e Covid-19, nga e hëna 30 Mars, të gjitha degët e FINCA Kosovës do të punojnë nga ora 9:00 – 15:00.

Ju këshillojmë që gjatë vizitës në degë, të keni parasysh rregullat e mbrotjes dhe mbajtja e distancës sociale.

Për më shumë informata, kontaktonin Qendrën e Thirrjeve 045 999 444, vizitoni faqën zyrtare në www.fincakosovo.org, apo na kontaktoni përmes kanaleve tjera sociale.