Nëntor 2022

Lendita & Ardita

Nëntor 4, 2022||

Lendita dhe Ardita janë shembuj që tregojnë fuqizimin e gruas. Për më tepër se 6 vite, të dy motrat së bashku udhëheqin një ndër kopshtet më të mëdha për fëmijë në Ferizaj, kopshtin “Dielli”.

Fatjona Berisha

Nëntor 4, 2022||

Fatjona Berisha është një nga shembujt që tregon fuqizimin e gruas. Falë punës së saj të palodhshme dhe vullnetit për punë, sot ajo së bashku me familjen e saj ka arritur të krijoj një biznes të qëndrueshëm dhe konkurues në treg.

Shkurt 2019

Xheva Haziri

Shkurt 5, 2019||

Znj. Xheva Haziri është një nga shembujt që tregon fuqizimin e gruas në rolin sipërmarrëse në Kosovë, gjithashtu e shpesht sa i përket kredimarrjes si grua sipërmarrëse në FINCA Kosovë. Poashtu Znj.

Janar 2019

Shadije Asllani

Janar 5, 2019||

Shadije Asllani, 56 vjeçare, është nga qyteti i Gjilanit. Është një grua e pavarur dhe njëkohësisht luan rolin e kryefamiljares. Znj. Shadije ka 3 fëmijë, njëri nga fëmijët jeton jashtë vendit kurse dy fëmijët tjerë jetojnë dhe veprojnë në Kosovë.

Gusht 2015

Salih Musliu

Gusht 31, 2015||

Salih Musliu 45 vjeçar jeton në fshatin Dumnicë në dalje të qytetit të Vushtrrisë me gruan, 10 fëmijët, 4 nipat dhe mbesat e tij. Para pesë viteve, ai vendosi ta lërë biznesin e tij tregtarë dhe të filloj një fermë bulmeti.

Dhjetor 2014

Xhevat Uka

Dhjetor 22, 2014||

Xhevat Uka, një kryefamiljar, mori kredinë e parë në FINCA vitin e kaluar për të investuar në tokën e tij. Ai ka ndërtuar një biznes të njëmend familjar në pronën e përbashkët me 21 anëtarët e familjes së tij, ku e gjithë familja punon bashkarisht.

Ilire Ademi

Dhjetor 22, 2014||

Ilire Ademaj është një nga klientët e FINCA-s, e cila me një hua të vogël u mundua të arrijë ndryshime të mëdha për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për familjen e saj.

Zoran Cumpatovic

Dhjetor 22, 2014||

Zoran Cumpatović, një njeri modest i cili jeton në një fshat të vogël afër vendit të bukur turistik të Brezovicës në Kosovë, punon si roje për të mbështetur gruan dhe katër fëmijët e tij. Marrëdhënia e tij e parë me një bankë ishte zhgënjim i plotë. Kjo ndodhi për shkak se nuk kishte përgjigje të njëmend ndaj nevojave të tij. Mirëpo, kjo ndryshoi pasi u takua me punonjësit e FINCA-s.

Go to Top